BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 10 decembrie 2009

Long time no see...Sort of.

Imi lipseste subiectu...
Si timpu liber...
Fiind ultima saptamana de scoala, toti profii au sarit pe noi si acum nu ma refer la faptu ca marti am avut teza la geografie si maine [vineri] am la mate.
Luni, profa de istorie si-a batut joc de noi, marti teza, miercuri bataie de joc iar [ pe sistemul: invatati ca va ascult, dar cand ajung in clasa va predau], azi sper sa o calmam pe aia de chimie si maine teza. CAH.
Nu pot sta foarte mult, insa am 2-3 chestii de zis.

-Mama imi citeste blogu [hi mom!], asta inseamna ca o sa incep sa ma cenzurez si ca nu imi voi mai inchide blogu [a zis ca am un blog fain!:D]
-Pe 18 Decembrie SPER sa merg la Targoviste. Asta pica intr-o vineri. Again, thanks mom.
-Pe 13 e ziua lui Blogut, o zic asa, ca un reminder.


4 comentarii:

  1. Pai sa nu-l mai inchizi :P

    Lasa ca trec ele si tezele si acu vine vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. la multe scrieri pe 13 (la multi ani blogut)..fara cenzura...dar fara vorbe grele...si cauta critici mai blande pentru noi astia MARI care din prea plinul iubirii ptr tine mai gresim...dar asta dovedeste ca ne pasa de tine ok?...si nu stiu daca intelegi dar chiar ne pasa..intervine doar conflictul dintre generatii(vesnicul)....si daca ai tine cont ca te ducem acolo unde doresti ...adica concerte ..ai intelege...love you...zambeste Scufita Rosie...lupul, vine cu supa la plic...anonima care stie de ce sughiti?

    RăspundețiȘtergere
  3. săru-mâna mama Cristinei...sunteţi CUL, şi la mulţi ani bloguleţ anticipat

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI mai Blogut!!! Si felicitari tie Cris ca ai reusit sa faci un blog atat de interesant pe care-l citesc cu drag si interes de fiecare data!!! Iti doresc cat mai multa inspiratie si cat mai multe articole la fel de frumoase ca pana acum!!! :) Si... de ce nu... cat mai multe zambete ca 'cel' pe care-l stim noi... :D

    RăspundețiȘtergere