BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 25 octombrie 2009

SO!


Deci. Fiti pe faza, ca nu scriu de 3 ori chestia asta.

1. Tot ce scriu aici tine STRICT de persoana mea. Daca aveti de gand sa aruncati cu rahat in mine, ganditi-va de doua ori, daca ma nimeriti intr-o stare proasta, poate sunt inofensiva, dar in starile mele bune, am o limba ascutita si bocanci numa buni de suturi in cur.
2. Comentariile negative sunt sterse. Nu am nevoie de critici, toti sunteti niste mici genii pana la proba contrarie cand nu stiti cum sa va mai fofilati.
3. Nu mai dati comentarii anonime nesemnate. Anca si Adriana imi dau comentarii anonime si le semneaza, ar trebui sa va faceti si voi obiceiu asta, nu de alta da prin comentarii negative anonime, dovediti ca sunteti niste persoane slabe, demne de un bocanc in mufa.
4. Ce e aici, nu e fabulat. Tot ce e aici e scris de mine. Prin Zi De Zi, imi arat adevarata mea fata dincolo de ambalajul de tipa "diferita".
5. Decat sa imi ziceti ca am un blog de cacat si sa ma frecati cu N comentarii negrative in care imi spuneti ce creatura naspa sunt, mai bine va faceti un blog in care ma injurati ca la usa cortului, nu ma supar, macar imi mai imbogatesc si eu vocabularu.
6. Nu am vrut niciodata sa dau dovada de ingamfare, nu am vrut sa ma laud ca sunt perfecta sau ca ce fac eu e cel mai bine, din contra, intotdeauna am tedinta sa ma subevaluez . Chiar daca oamenii chiar citesc chestiile astea, eu sunt mereu flatata. Niciodata nu am crezut ca am sa ajung aici, tot ce am facut pana acum fiind facut din suflet.
7. Nu am de gand sa ma schimb pentru ca nu va convine voua. Nu va place, Ctrl+W si la revedere, nu am nevoie de ajutor in a imi exprima parerile si problemele, nimeni nu ar sti sa le dea o forma mai bine ca mine.
8.Da, mi-am schimbat stilul de scris, dar cred ca il preferati pe asta rar da bun decat des da prost.
9. Tot ce fac aici e , cum deja stiti, cu suflet.
10. Tin la cititorii mei.

Asa ca, ganditi-va la asta inainte sa mai dati cu cacat.

4 comentarii:

  1. Aşa mă Cris.
    Trebuia să fi mai vulgară mamă,că toţi căcaţii care te judecă nu sunt în stare să facă ce ai făcut tu până aici.
    Mă piş direct pe ăia care mai comentează despre ce postezi tu.Clar ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravoo~! tin cu tine ! :))
    BTW Andra, i'm happy to know tou, iti citesc mai demult blog-ul...
    but, i was scared sa dau comment!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain, da câteodată criticile sunt constructive şi trebe luate în considerare...toată inteligenţa e să ştii PE CARE să le iei şi pe care să le dai dracu ;)

    RăspundețiȘtergere