BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 16 iunie 2009

Ce oameni, frate :|

Vă anunţ de la început că eu nu prea le am cu titlurile.Nu ştiu cum să mai zic, da lumea s-a întors cu susu-n jos de tot.

Sâmbătă, mergeam spre Palatul Copiilor, unde aveam un mic recital, mă rog, vă zic de el un picuţ mai încolo.

Fraţică, şi-o văd!
Băi, deci daca v-aţi imaginat vreodata varianta feminina si umană a lu Moby Dick, e, ea era!
Aşteptam liniştita maşina, aşa, ca o lady (am fost forţată de împrejurări sa fiu "lady" în ziua aia, deci nu imi săriţi în cap acu') şi o vad, în toată splendoarea ei.
Avea un set cu 3 rânduri de burţi, nu, nu burţi de om bolnav, burţi de om care mananca asemenea unui animal, vegetează toată ziua şi iese din când în când la un grătărel în faţa blocului ( a se citi din 4 în 4 zile.). Mai avea şi un maiou alb, lycra, mulat, bineînţeles care il asorta cu o pereche de colanţi negrii.
Băi şi m-a apucat o milă. Nu de ea, ea merita sa fie arsă pe rug. De ăia care tre' să o suporte.

Ştiu. Sunt rea, da deja mi s-a luat de creeaturile astea nesimţite care ne macina nouă nervii.
Aşa, chestia aia numita "recital" a fost un fâs. Practic, am stat in clasa unde repetăm mereu, noi am cântat 5-6 cântece, nici alea nemaipomenite, am stat practic o oră juma' de pomană.
Lume puţină, din toţi câţi eram acolo, puteau şi părinţii să vină să îşi vadă odraslele.
Dar nu, au preferat să facă altceva. Mă rog, treaba lor.
Ai mei au fost, au făcut şi poze.

3 comentarii:

 1. Sunt dive dom'le... ce să le ceri ? :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Bă, să fie dive la ele pe plantaţie, că retina mea nu le-a greşit cu nimic.

  RăspundețiȘtergere
 3. N-as avea nimic impotriva specimenelor aceasta , insa comportamnetul lor lasa de dorit.Multi ar spune" tu te iei numai dupa aspectul fizic, de unde stii ca este proasta, infantila etc.?".
  Pai, pe toate ciocolatele din lume, n-am nevoie sa spuna nici un cuvant ca sa-mi dau seama.Doar dupa felul cum merge, cum se imbraca , ce gesturi face imi dau seama. Daca este un specimen de genul http://pitzipoanca.org/2009/05/no-fuckin-way-dude/ ce sa mai ceri?
  In fine, esti grasa, stii , nu stii sau nu vrei sa stii asta.Ai fost lenesa, ai mancat ca o sparta, sau ai o problema de sanatate, dar macar imbracate adecvat "siluetei" tale.Este chiar scarbos sa le vezi imbracate mulat si le ies suncile valuri.
  Parca fiecare strat de tesut adipos marcheaza lipsa neuronilor.

  RăspundețiȘtergere