BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 31 martie 2010

Thingies.




Sau mai bine zis, cum imi merge mie in ultima vreme.

In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor care v-ati amintit de ziua mea onomastica, in special cei care au tinut minte si nu au avut nevoie de aluzii subtile, dar si celor care s-au prins mai greu le sunt la fel de recunoscatoare.
Am bilete la Ac/Dc si Aerosmith, o sa merg cu tata, cine vrea, ne vedem acolo [stiti voi lectia cu luatu de umeri, ca-s chioara si surda], eu o sa am bilet la Normal Circle/ Gazon B. I can't wait!
I'm happy, desi m-am oprit din luat orice pastila, sunt fericita. Iar lucrurile se pare ca o iau pe drumul cel bun. Finally.
Vine si ziua mea, ceea ce nu ma foarte bine dispune, insa ma consolez cu ideea ca o sa o petrec [ma rog, o sa fie pe 17, nu 19], ziua cu prietenii.
Am pentru la vara un mic proiect foto, care consta in a face un album intreg, abum care sa contina cate o fotografie cu fiecare persoana draga mie.
Pe 26 aprilie, se face un an de la Nazareth. Primul meu concert cu o formatie staina. Doamne, ce a trecut timpul...O sa imi amintesc ziua aia mereu...
A venit caldura si cred ca o sa incep sa ies la pozat...Doritori?

Cam asta am facut eu in ultima vreme, pe langa scoala si aberatiile de rigoare. Abia asteptam sa vina caldura, asa ca o sa incerc sa profit cat de mult pot de ea.

5 comentarii:

  1. e bine ca esti fericita:D. :* .chiar ma bucur. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Omg, ai bullets cu inimioaree :x.
    Si esti happy.
    Congrats.
    Si imi pare rau ca nu mi-am amintit de ziua ta de nume. Gen, stiam ca te cheama Camelia, da' zau daca ma gandeam la numele asta sa provina de la vreo floare :">.

    Lovee >:D<.

    Muffin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Awwww, thank you, Muffin! >:D<
    Multumesc frumos pentru cuvintele dragute >:D<
    Lots of luv.

    RăspundețiȘtergere
  4. referitor la pozat i have my hand rised:P

    RăspundețiȘtergere