BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 29 noiembrie 2009

Trooper in Fire Club.

Urasc Fire-ul.
De la inceput stiam ca locatia este la fel de proasta ca Suburbia. Pur si simplu mi se pare groaznic sa stai intr-un loc ATAT de mic la un concert si sa iesi duhnind a tutun si alcool, chiar daca tu nu te-ai atins de niciuna din cele doua. Lumina, de asemenea, a fost incredibil de proasta. Asa ca am fost nevoita de imprejurari sa folosesc blitz-ul, din cauza asta, pozele mele aratand cam nasol.
In fine, sarim peste.

Trooper in Fire Club-28 Noiembrie 2009.
Am ajuns acolo cu o ora inainte de concert, desi ni s-a permis intrarea abia cu jumatate de ora-20 de minute inainte de concert.
Inainte de a intra in club am facut o mica plimbare, ca atunci cand am ajuns acolo sa remarc ca e de nerespirat, nu te auzi datorita zgomotului facut de oameni and so on.
Probabil undeva in jurul ore 19:40 ni s-a dat drumul.
Pana sa inceapa prima formatie, adica StillBorn, am stat de vorba cu mai multe persoane cunoscute mie, in dorinta de a mai trece timpul.

Prestatia celor de la StillBorn, a inceput brusc, nu ma asteptam sa inceapa asa, deci cand am auzit muzica, mi-am insfacat ghiozdanul si camera si am luat-o la pas sperand ca cineva sa aiba mila de mine si sa ma lase in primul rand. Se pare ca a mers.
Nu am mai auzit de ei pana acum, so a fost ceva nou. De remarcat ca desi a fost primul lor concert, toate piesele cantate au fost creeatii proprii. Punct in plus pentru ei.
Piese puternice, numai bune de pletosit si se pare ca au chemat destule persoane, o tipa din dreapta mea avand un tricou cu "StillBorn Groupie":))

IDOL.
Au cantat cam putin, de data asta, insa a fost fain.
A fost prima oara cand am vazut-o pe chitarista noua, Ela, in actiune si pot spune ca e mai potrivita si mai iscusita ca fosta, no offence.
Au cantat We will rock you, Nu te voi ierta, Rock you like a hurricane, Zborul si Paranoid.



A urmat prestatia baietilor de la Trooper, prestatie pe care banuiesc ca mai toti o asteptam.
Playlistul, desi am fost cat se poate de treaza si am oameni care pot confirma asta, spre dezamagirea mea, nu am fost capabila sa il retin.
A fost fain, greu de respirat, dar fain, chit ca undeva aproape de sfarsitul concertului, m-a izbit din nou o durere destul de puternica, astfel incat am fost nevoita sa ma tin de burta si sa dau din cap simultan, insa meritat.
Concertul s-a terminat cu un bis, constand in "I want to break free", piesa celor de la Queen, piesa pe care am reusit sa o ascult a doua oara in 3 zile cantata de baieti. Nu au lipsit din concert "Tari ca muntii" si "Amintiri", pe langa acestea aflandu-se in playlist si "Nu mai conteaza","Doar a mea", "Nu trebuie sa vrei", "Strigat" [desi nu sunt foarte sigura. singuru lucru de care sunt sigura e ca ma lasa capu rau], "Solii turci" , "Kara iflak", "Moare Vlad", "Sfarsitul fara sfarsit", "Legamantul" si inca incerc sa imi dau seama daca au cantat sau nu piesa "Vlad tepes".
Trooper sunt genul de formatie la care poti sa te duci sa ii vezi de 10 ori consecutiv si sa nu te plictisesti. Plus, ce imi place mie foarte mult, publicul. Cred ca e cel mai frumos public printre care am fost. Cred ca nu sunt singura care a observat ca la toate concertele Trooper, chiar daca nu cunosti pe mai nimeni, tot te vei simti bine, esti intre prieteni. Bine, zic asta facand abstractie de persoane cu gura mare si orgolii la fel de mari care nu stiu cand sa spuna stop.
Oricum, concertul a fost fain, ca intotdeauna, de altfel, nelipsind niste faze simpatice/amuzante pe care le voi povesti celor interesati in privat :))

Bineinteles, pozele le gasiti aici [si cine are de cand sa imi sara in cap ca am pozat anumite persoane mai mult decat altele, va insormez ca nu aveai loc nici sa lesini acolo, m-am chinuit destul sa imi strecor camera intre Laurentiu si Oscar pentru a il prinde e John, so Stfu.]

7 comentarii:

  1. ma bucur ca te-ai distrat la concert, desi cand citesc posturile tale ma apuca dorul de Trooper si de tineeeee>:D<. Cati

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai tare fu reactia lui Balaur cand am cantat LMA... ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Envy DIS!
    Christinne: si cui a venit ideea sa cante?
    Christinne: a?
    Christinne: a?
    Michelle Stancu: da stapana

    RăspundețiȘtergere
  4. băi copil mic şi profitor, sunt foarte tari pozele şi mă bucur că te-ai distrat \m/

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci clar da, salivarium moment la pozele alea :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. auzi, stii ce?:)) ia nu te mai vaita, k io n-am fost nici in suburbia nici in fire. Zi mersi ca ai parinti mai normali:))) [adriana:P]

    RăspundețiȘtergere
  7. Cati: I so miss you.
    Natyrsa: Sunt mama lor, ce mai.
    Diana: Mama prostilor, adopt me.
    N3ssie- Ohooo! si inca cum!
    Adriana-Ai mei sunt pe langa rau. Si tot lumina da caca a fost.

    RăspundețiȘtergere