BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 21 octombrie 2009

Neaah.


Revenind.
V-am zis ieri sau cand mama dracului am scris postarea trecuta ca o sa va spun cum arata o zi din viata mea in 119. Sau ma rog, ceva in genu.
Va prezint the one, the only, the mighty: SCOALA 119.
Pai, am sa incep prin a zice ca porcaria asta de scoala e locu unde imi pierd timpu uneori de pomana, avand unii profesori in diverse situatii [de la profesori cu dubla personalitate, la profesori incapabili si isterici], uneori astia pomeniti adineauri deviand total de la subiectul care ar trebui predat [drept dovada, media mea la civica a fost luata pe cartile lui Paler]
Scoala e impartita in 2-3 categorii:
Cocalarii infecti si pitipoancele handicapate: care ocupa cca 3 sferturi din scoala, facand misto de orice nu e 'unikat' si 'invidiat'
Creaturile astea mi-au facut cam 3 ani din viata mea in scoala asta de tot cacatu, comentand la tot ce fac, ei bine, guess what! Cand eu o sa am un viitor si o sa fiu cineva, voi o sa aveti niste servicii de doi lei pentru ca ati preferat sa va pierdeti vremea frecand menta de pomana, in loc sa faceti ceva util in afara de a comenta la adresa mea. O si btw, e posibil iarna asta sa se aleaga persoanele in cauza cu niste bocanci bine plasati.

Oamenii de treaba: astia sunt rari, da sunt ok, ma rog, atata timp cat stiu ca nu mananci creieri si nu bei sange.
Am vreo doua specimene din categoria asta in bancile din spatele meu, pe colega-mea de banca nu o pun, pe ea o bag la categoria urmatoare.
Oricum, astia din categoria asta, sunt de regula deschisi la pareri si genuri muzicale, chiar daca preferintele lor sunt altele. Plus, chiar daca tu aberezi de un subiect, nu or sa se uite la tine de parca ii injuri de mama, sunt chiar awesome...Uneori, pana ii lovesc toanele .

Smart kids: Ii stim cu totii, sunt premiantii clasei, aia de merg la olimpiade si tot soiu de concursuri, de merg in licee bune si au medii mari.
Inamplarea face ca una din persoanele de genu, sa imparta banca cu mine.
Oana. Ei bine, colega-mea de banca e one of a kind. Destul spus, ca dupa zice lumea ca ii fac reclama.
Oricum, o data ce isi dau seama ca esti friendly, eventual ca au ce discuta cu tine si ca nu ii omori, devin ok, dureaza putin sa ii acomodezi cu felu tau de a fi, dar sunt oameni destul de ok, plus ca daca iq-u tau este peste ala mediu in scoala, chiar aveti ce discuta.

Restu, aia care nu apar aici, fac parte din marea masa sau miserupistii. In categoria din urma, intra putine persoane, intre care si eu....

Profii...ehe, asta da distractie.
Bai, deci cred ca nu exista scoala cu o conducere si o parte din profi asa tampiti ca aia din 119.
Aici gasesti de toate, stiti voi, ca la Antipa.
In dreapta aveti profii faini, care sunt rari da buni, se nimeresc de obicei pe la materiile umaniste si de cele mai multe ori sfarsesc prin a pleca din scoala.
In stanga, aveti profii naspa, aia care dau teste grele [gen inveti tabelu periodic in o noapte], aia care dau note de 4 pentru un sfert de tema nefacuta [unii o sa stie de cine zic] si aia de te pun sa scri pana iti cade mana.
In fata aveti profii icompetenti si care nu sunt in stare sa explice ceva, cat sa intelegi , ei pur si simplu predau si tu tre sa stai ca prostu sa intelegi.
Plus crema care e directiunea si careia i-am urat numa de dulce pana acu, cred ca nu o mai spala nici Dambovita.


Pe scurt: 119 e o scoala semi-comunista si semi-imbecila. Aveti ca rezultat anii care mi i-am pierdut in ea si pe care nu i-as mai repeta nici platita.


LE: Se pare ca am primit un premiu:)


Ma rog, probabil de mila. De la Lucian

Regulile sunt astea:
1. Să-l afişez
2. Să afişez o legătură către cel care mi l-a acordat
3. Să-l ofer la 10 bloggeri
4. Să-i informez pe cei 10 privind faptul că au fost premiaţi de către mine

Il ofer catre:
Andra :tighthug:
Capsa
Cati
Diana
Anca [Lenore]
Maria
Nyappy
Mona [Meritoriu]
Sasa
Raluca

6 comentarii:

  1. deh ba şcoală suge, liceul e mai marfă, bine nu partea cu profii , că ăia sunt la fel, dar cu colegii, n-o să mai fie discriminarea asta aşa proeminentă cu "eşti ciudat!" so cherr up!

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Blogul e o publicaţie în care lumea scrie ce vrea, gânduri, ştiri sau ce dracu le mai trece prin cap.Un fel de jurnal

    2. Nimeni nu obligă pe nimeni să între pe blogul altuia şi să-i citească postarile

    3.Sincer nu cred că, "anonimule",Cris. îţi bagă link-ul blogului în bară şi te obligă să-l citeşti

    4.Dacă un om vrea să scrie pe blogul SĂU că cerul e albastru nu are de cât, crede-mă de aia nu mai plouă că zici tu că e roz.

    5.Până înveţi ce înseamnă noţiunea de blog, te sfătuieşti să-ţi cumperi o viaţă.



    P.S : dacă nu mă crezi, pt că eu,după al tau IQ ar trebui să am pe blog "mai multe căcaturi" decât ea...te sfătuiesc să "google-ezi" cuv. "blog".

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare!!!Un blog cu postari antologice si chiar ultralibere!Multe adevaruri spui si desi nu ma obligi tu,o sa te mai citesc.Ca imi place cum le zici printre randuri la prosti!
    Bye,mye dear!

    RăspundețiȘtergere
  4. În ciuda romglezei de care încă nu te-ai dezbărat, primeşti un premiu pletos !
    Detalii aici: http://vilo13.blogspot.com/2009/10/eu-sigur.html

    RăspundețiȘtergere
  5. bai dece e prea mfa!!!!!!=))=)) ai un haz nespus sa vorbesti despre chestii obisnuite, adica dastia aveam si eu in generala, numai ca tu ii nuantezi atat de bine:X:X tine-o tot asa\:D/ oricum bestial=)) [adriana]

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand vei ajunge in liceu iti va fi dor de scoala.. :P

    RăspundețiȘtergere