BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 11 septembrie 2009

Tara lu' Cacat Vasile, ion si Traian.




Inca un motiv sa urasti cacatu asta de tara.
Ma scuzati ca o sa vorbesc cum nu imi sta in fire, dar asta e situatia, tre sa ma descarc undeva.
Mai stiti cand spuneam ca Simona Sensual o sa devina Ministrul Invatamantului?
Se pare ca [virgula] conducerea idioatelor cu tencuiala pe fata a inceput deja.
Drept dovada, mirobolanta si inegalabila Alina [cacat] Dumbrava a facut ce a facut in Targoviste.
[Cine e in urma cu stirile, gasiti detalii aici]

Deja sunt satula ca toate handicapatele si imbecilele de genu asta sa faca alegeri nedrepte.
Cum puii mei frate, sa interzici unei formatii, care e din orasul respectiv, sa cante acolo? CUM?

Tipa asta merita legata de stalp si batuta bine. Da bine de tot.
Remember the old times, cand IRIS-ii erau interzisi?
ISTORIA SE PARE CA SE REPETA!
O sa fim condusi de tot felu de handicapate pitipoance cu 3 tone de tencuieli pe borcan, care iau alegeri in locu nostru. Eventual or sa ajunga sa ne spele creierii.
Nu, exagerez.
I-am trimis idioatei mai devreme un mail cat se poate de politicos in care sa ii explic situatia. Daca imi da un raspuns de cacat, o sa las politetea la o parte...

De ce ma intereseaza, probabil o sa intrebati...
Pai imi pasa in calitate de fan, pentru ca nu e drept ca formatia ta preferata sa fie interzisa intr-un oras [orice oras, dar in mod specal cel natal] de o parasuta cu IQ de 15.

Draga [NOT] Alina Cacat Dumbrava, sper sa mori in chinuri.


LE: Cald, doar ce l-am primit.
"Pentru simplul fapt ca ai stiut sa te exprimi corect in limba romana, spre deosebire de celelalte mailuri pe care le-am primit, am sa iti raspund ...
Am fost si sunt fan Trooper ... Am lucrat 6 ani in televiziune si i-am promovat de fiecare data cand am avut ocazia, iar ei, daca ar face un efort de memorie si-ar aduce aminte toate lucrurile astea ... Nu am interzis niciodata Trooper si cu siguranta nu am eu puterea sa fac lucrul asta ... Anul acesta nu s-a putut realiza un recital Trooper din mai multe motive care nu tin neaparat de mine ... Poate voi putea intr-o zi sa explic... Deocamdata nu trebuie sa dau explicatii nimanui, despre ceea ce fac, cu exceptia sefului meu direct ... Primarul...
Prietenia pe care am crezut ca o am cu membrii Trooper se pare ca a fost doar in capul meu ... si cu siguranta nu se va mai putea repara ceva in relatia mea (personala) cu ei. Din punct de vedere profesional insa am sa le apreciez fiecare succes... Cu siguranta vor canta la Targoviste ... lucru pe care eu insami l-am propus lui Alin (Coiutu') in luna iunie ... doar ca nu pot sa iti dau mai multe detalii ...

O seara buna...
Alina Dumbrava"



L.e2: Uitati ce zice coiot.Sincer, nu ca e in trooper sau asa ceva, dar eu pe el il cred.


"Ca sa lamurim totul:

Povestea a stat asa: anul trecut cand "ei" au castigat alegerile pt primarie in Targoviste, la nici o luna au si organizat Zilele Cetatii Targoviste. Mai multi oameni de la radiouri si posturi locale tv din oras i-au sugerat domnisoarei sa cheme Trooper pentru ca sunt trupa targovisteana, cantaseram cu nici o luna in urma cu Iron Maiden etc. Ea le-a spus ca nu vrea sa cheme Trooper pentru ca lumea in sudul tarii nu asculta rock(!!!). Primarul orasului a vorbit cu tipa si i-a impus sa includa Trooper in eveniment. Din acel moment a luat acest fapt ca pe un afront personal si de atunci a inceput"nebunia". Mi-a dat telefon personal si mi-a spus ca de acum ea are un cuvant greu de spus si ca Trooper nu o sa mai cante in Targoviste atat timp cat ea este acolo. A mers si a mintit peste tot pana a convins pe toata lumea din primaria aia ca de fapt noi nu mai vrem sa cantam si ca le-am cerut o gramada de bani. Noi nu am spus nimic pana acum, dar ultima saptamana a fost mult prea "plina" de mesaje razboinice din partea "artistei". Multa lume aici a intrebat de ce nu canta Trooper iar ea ca sa se apere a dat vina pe noi. Este prea mult. "

9 comentarii:

  1. Te sustin Cris.
    Vampa aia trebuie impuscata de URGENTA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci imi place inceputul:)) E clar ca au injurat-o o groaza inaintea ta;))

    Oricum bestial articolul. Nu ma omor dupa genu' asta de limbaj, dar tu esti amuzanta si...ai dreptate!!! Ar trebui sa faceti o petitie, ceva... e penibila tipa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. lumea din sudul tarii nu asculta rock?!?
    cat de prost sa fii?!? manelista infecta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Capsa: merci ma.
    Adriana: Deja ma exaspereaza tipa. o calc pe cap cu prima ocazie. eu tot pe trupeti ii sustin oricum. ma cac pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. is ardelean, si da, lumea in sudul tarii nu asculta rock ... atat de mult ;) ... oricum .... trooper is trooper, cred ca stiu si manelisti care cand aud de trooper zic "aaa, aia cu amintiri" deci ... alina cacat asta, nu are niciun motiv sa le interzica sa cante.

    cris, ma uimesti, chiar m-ai speriat cu articolu' asta :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma Andrei, cand mi-ai spus "tu sa nu vb asa urat" si totusi ti-am zis ca vorbesc mai urat. Tu de ce nu maa asculti?:))
    Nu, sunt foarte naspa caand ma enervez. muahaha.

    RăspundețiȘtergere
  7. draga alinuta pitipoanca de mahala dumbrava, esti penibila, proasta si isterica si speram sa te duci dracului . stie toata lumea ca esti urata cu spume ,limitata, o mahalagioaica de 2 bani iar daca o sa iti mai vad fata aia de muista retardata o sa-ti scot tencuiala de pe fata. fa un bine omenirii si sinucide-te . nulitatile ca tine trebuiesc puse la punct.PARASUTA PROASTA,SCUTESTE-NE DE PREZENTA TA INFECTA!!!!!!!!!!INFECTOOOO!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place mult partea cu tencuiala :)) dar mi se pare ca a "Alina" a raspuns politicos, ea nu are de ce sa-ti dea indicatii, in special ca esti o nebuna (just saying, poate esti, cine stie?).. si nu zic ca e ceva rau in asta, dar daca stai sa-i raspunzi si sa justifici ce faci pentru fiecare nebun, nu faci nimic, asa ca mulumeste-te cu tara ta si incearca sa discuti lucruri mai importante pentru tara decat o formatie :)

    rock on :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonimule, la momentul ala, ma interesa destul de mult formatia respectiva. Not anymore. Ma rog, crezi ce vrei despre mine, oricum faza a fost acum ceva timp, probabil daca s-ar intampla acum nu m-ar mai interesa :)

    RăspundețiȘtergere