BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 5 iunie 2009

Oh my...

Spre mirarea mea se pare ca am cititori.
Stiu de pe acum ca am, doar ca inca o data m-am convins.
Doar ca eu am un fix, vreau sa imi cunosc cititorii, sau macar sa ii recunosc.
Stiu ca am pe cineva de se uita zilnic pe blogul meu si e din Targoviste... I have a message for you "I know you're there! I can see you! Show your face!" macar un semn, asa, o tigaie in cap, ceva.
Mai am pe cineva din Arad, care ma citeste destul de des, nu stiu cine e exact, posibil sa fie Dey, dar oricum, o sa aflu curand.
Oricum, in mare parte, Bucurestiul conduce, asta sperand ca sunt cititori si ca ma ignor pe mine [da, stau in mod obsesiv pe blogul meu, un pic narcisism nu strica.]
Acum, ca tot va vad, cititorilor, sper ca nu aveti de gand sa ma lasati aici sa ma alterez de pomana, aveti si voi bunul simt sa lasati ceva in Cbox-ul din dreapta, you know where it is.

8 comentarii:

  1. Pentru informatia ta si eu iti citesc blogul de cate ori vad ca ai un post nou ,de prin mai.Nu mai tin minte cum am dat de blogul tau, cred ca mergand din blog in blog pana cand am gasit unul care sa-mi placa :D.Ca sa -ti fac pe plac o sa-mi las de acum in colo de fiecare data parerea aici, pentru ca stiu pe pielea mea cum este sa vezi cate un comentariu.Daca vrei sa afli mai multe despre mine, citeste primul meu post intitulat "Meet me", si ma poti contacta pe id-ul de messenger lulu_moona

    RăspundețiȘtergere
  2. am spus ca nu mai imi aduc aminte cum am dat de blogul tau, cred ca mergand dintr-unul in altul.Sincer, nu imi amintesc, era prin mai la putin timp dupa ce mi-am facut eu blogul.
    Acum, in legatura cu Twilight-ul: I se face FOARTE multa reclama, si pe mine ma enerveaza chestia asta, pentru ca acum vezi toate fetiscanele inebunite dupa Edward Cullen si care habar nu au nimic despre cuvantul "a citi".Isi folosesc creierul la randament mic, isi cheltuiesc banii pe cartile Twilight care se fac din ce mai scumpe si nu stiu sa le aprecieze.Iar din cauza lor, toti iau Twilight ca pe ceva scarbos si de prost gust.Multi cu care am discutat au spus ca erau hotarati sa citeasca macar primul volum si sa-si spuna parerea dar cand au vazut "Spalarea creierului in masa", cum toata lumea era obsedata li-i s-a facut scarba si au renuntat.
    Desi stiu ca ce este comercial nu este bun, pentru ca nu mai are o consistenta estetica, m-am indragostit de povestea in sine, iar relatarea la persoana I te introduce atat de bine in poveste.Eu si cateva cunostinte suntem fane twilight dinainte sa porneasca curentul in Romania, iar in strainatate nu era la o asa intesitate si cand ma gandesc, mi-e dor de perioada aceea.Acum vezi la statusurile fiecarei pitipoance, unde celebrele versuri cu "valoarea" si "dujmanii" au fost inlocuite cu citate din twilight si mi-i se face scarba.Insa asta nu ma face sa-mi schimb parerea despre twilight( cartile, caci de film sunt foarte dezamagita).

    RăspundețiȘtergere
  3. eu te citesc si sunt din Arad:) Cand ma plitisesc ma mai uit ce-ai mai scris:)

    RăspundețiȘtergere
  4. SCUZE, SCUZE, SCUZEEEEEE. acum am vazut ca mergt commenturile=))
    ioai, mersi :">

    RăspundețiȘtergere