BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 19 august 2010

Wake me when it's over





Imi pare rau ca am absentat.. Si imi pare rau ca umoru meu de cacat lipseste cu desavarsire.. Dar azi mi s-a intamplat cea mai faina chestie pe dubiosenia aia de pingbox.. Persoana anonima, iti multumesc.[by the way, as aprecia daca mi-ai da macar un indiciu cine esti]

Mi s-a spus ca nu mai stiu cititorii daca mai traiesc...
Da.. Traiesc... Dar nu cred ca asta conteaza...

Am incercat sa fug de durere si sa ma ascund toata viata... Si acum m-a gasit... Si se pare ca se razbuna pentru toti anii trecuti si ma loveste pe toate partile posibile... Dar o merit.. Si o voi infrunta, no matter what, pentru ca numai asa voi putea trece peste. Nu o sa o las sa ma doboare si sa ma calce-n picioare.
Optimism? Not really.
Sunt la fel de pesimista cum am fost intotdeauna... Poate chiar mai mult... Avand prea mult timp liber am avut timp si sa ma gandesc la tot felu de chestii dureroase, dand in binecunoscuta mea depresie. De ce? Nu stiu, pentru ca probabil sunt o masochista si imi place sa ma chinui singura...
Dar e okay si asa...
Asta sunt si nu planuiesc sa ma schimb prea tare... Take me or leave me..


Inchei cu o piesa ce mie imi place tare mult...

2 comentarii:

  1. Ştiu că îţi doreşti să te întorci înapoi şi sper că într-un final să fie ceva care să te motiveze atât de tare încât să o faci.

    P.S.: Eu am fost,scuze că m-am dat drept "anonim" şi că nu îţi ştiu povestea,mă gândeam că poate reuşesc să te conving mai tare şi am reuşit-o.Ai scris din nou şi sper să o mai faci odată,curând.

    RăspundețiȘtergere