BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 31 decembrie 2009

525.600 minutes....

525.600 moments all dear.

2009 a fost cel mai bun al meu.
Am ras, am plans, am invatat din greseli.
Am reparat prietenii, am distrus altele, am format mult mai multe.
Am fost in cea mai superba vacanta posibila. Nici Hawaii si Londra la un loc nu imi vor lua Comorova din suflet. Comorova mea.
Am fost la concerte, am cunoscut oamenii pe care ii admir si pe care ii respect, pe care sunt foarte norocoasa ca ii cunosc.
Am cunoscut, de asemenea, cele mai super misto persoane alive. Lucille, Cati, voi sunteti alea. Multumesc pentru ca m-ati invatat ce e aia prietenia. Multumesc ca, inca mai credeti in mine dupa greselile pe care le-am facut. Raluca, Maria, Ancuta, Alexa, Andu, Diana, Alexandra, Cata, Andra [tighthug] si sunt sigura ca am omis pe cineva, mi-e greu sa tin cont de tot, in special acum, multumesc din tot sufletul pentru ca imi sunteti alaturi, ca ma ridicati atunci cand imi e greu, ca ma acceptati asa cum sunt.
Mami, tati, mersi ca ma iertati de fiecare data cand o iau in directia gresita. Multumesc ca de aproape 15 ani imi purtati de grija, mie, copila voastra nebuna. Multumesc pentru ca imi indepliniti orice dorinta. Multumesc ca imi sunteti parinti si nu orice parinti, multumesc ca sunteti cei mai buni parinti posibili.
Multumesc buni pentru ca mereu ai grija sa nu imi lipseasca nimic. Stiu ca nu o sa citesti, dar trebuia sa o spun. Gran, you rule.
Multumesc, Norocule, ca iti bati joc de mine, facandu-ma o arma de distrugere in masa uneori.
Multumesc, Blogut ca m-ai pus in contact cu oameni faini.
Multumesc LetsRock pentru faptul ca imi publicati pozele de la concerte.
Multumesc 2009 pentru tot.

Nu pot sa cred ca s-a dus. Nu pot sa cred ca mai urmeaza un an care nu am nicio idee unde ma va duce. Nu pot sa cred ca sunt atat de confuza.

Happy new year.

2 comentarii:

  1. Aaww... ce frumos!! :) Bravo Cris! E un gest foarte frumos din partea ta ca te-ai gandit sa le multumesti celor care ti-au fost alaturi. Iti doresc ca atunci cand vei scrie despre 2010 sa ai si mai multe amintiri frumoase de povestit, si mai multi oameni dragi la care sa te gandesti. Iti doresc sa ai un an si mai bun decat cel care a trecut. Il meriti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. hei ratato, vroiam să-ţi spun decât că te iubesc.

    RăspundețiȘtergere