BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

So...

Bai, eu nu inteleg ce as mai putea scrie aici.
As in, am scris si scris si tot scris incat am ramas fara idei si sincer, nu vreau sa redevina blogul meu, genul ala de blog cum era la inceput "Jurnal online, ziua si postu"
Nu. Mi se pare normal acu ca am cititori [cica, de unde ca imi ajung degetele de la o mana sa ii numar pe aia care comenteaza] sa va umplu capetele cu prostiile mele.
Asa ca, ar fi foooooooarte dragut sa imi dati niste idei.
Tusesc. Rau. Da rau de tot.
Ziceam ultima oara cand am postat pe blog ca nu mai am desenul cu Vlad Tepes, ei bine, acum desenul meu e la Oscar. Da, ba, Oscar ala din blogroll.
Simt nevoia sa vorbesc. Da mult, la modul ca azi am capiat-o pe maica-mea si Anca [asa ca o mica paranteza, azi mi-am prins dintii in pull-over-ul Ancai dupa ce am imbrastisat-o. Moment care a starnit multe rasete, thank God that i'll get my braces removed soon]
Am analizat lucrurile si sunt o persoana al dracului de norocoasa.
Gen, cate pustoaice [ca sa nu zic copile,ca deja stiu ca sunt mica, pe sistemu "Da, cris aia micaaa"] de 14 ani pot sa se laude ca sunt prietene cu membrii formatiei preferate?
Cate tipe de 14 ani pot spune "Sti, am poze de la lansare pe letsrock"
Cate tipe de 14 ani au asa prieteni faini din toate zonele tarii?
Si lista continua muuuuult.

Alta idee e ca taica-mio are un noroc chior.
Adica, pe 13 e ziua lui, asta rezulta ca azi facand pomana, bunica-mea a serbat si ziua lui..
Venind unchii/matusile etc, i-au adus cado'.
Ce i-au adus cado?
Pai i-au adus "Desertul pentru totdeauna" de Maestrul Octavian Paler.
Problema nu e asta, ca oricum mi-am insusit repede cartea pe sistemu "Se confisca!"
Problema e ca DE CE lui, care nu citeste Paler pentru ca nu ii place, ii aduci "Desertul pentru totdeauna", iar mie, care vorba aia, as putea citi Paler in prostie si il divinizez pe om, imi aduci camasi ROZ si pandantive cu INIMIOARE!
DE CE?

Ba, nu stiu de voi, da pe mine ma amuza tare mult mersul cu transportul in comun in ultima vreme...
Daca nu siti cum sa va faceti loc, va explic eu.
Se ia un autobuz/ metrou/ tramvai plin.
O batista.
Si nu ai nevoie decat de putin talent in a te preface. Eu deja am gatu-n pioneze asa ca mi-e mai usor.
E de ajuns sa stranuti de doua ori, sa iti tragi putin nasu si sa tusesti ca se face imediat loc in juru tau. Serios, am patit asta azi in 381 si cred ca o aplic iar la urmatoarea iesire .
Adica, 381 uneori sambata dimineata e arhi plin si foarte incomod, in special cand cari o chitara acustica in spate. Si na, se mai trezeste vreun tampit/ vreo tampita sa se rezeme de ea. Moment in care tu, proprietarul instrumentului tre sa treci pe sistemul "Pandemia" si sa te dai bolnav.
Acu ca aduc in discutie, mie mi se pare o mare labareala treaba cu Gripa porcina, adica, la o adica mori lejer si din alte cauze, nu numa din chestia asta si pana la urma, gripa normala a facut mai multe victime, iar victimele porcinei nu cred ca erau toate sanatoase tun.
Pe mine ma doare-n cot de gripe si alte rahaturi de genu, am facut o singura data in viata vaccin anti gripal si in anu ala am facut o mega-febra , dupa care mi-a trecut de vaccinuri.
Oricum nu-l fac.

Sper sa ne auzim cu bine. Sau cel putin urati-mi insanatosire grabnica sa nu imi mai tusesc plamanii .

4 comentarii:

  1. În primul rând, îl urăsc pe tacto, în al dooooilea rând ai gripa porcină şi-ţi urez însănătoşire grabnică şi în al 3-lea rând ieşi soarele, zici că e o dimineaţă mirobolantă de duminică primăvara.
    So...in your face!

    RăspundețiȘtergere
  2. camasi roz? inimioare?!? 8-| tare faza cu stranutatu, o sa incerc si eu=)) :> [si da, e o "labareala" gripa porcina, la noi spre ex, toata fraierele kre vor sa iasa in evidenta isi pun masti din alea de spital, si le pun invers=))] bai, sa te faci bn >:D< nu de alta da cred k iti vin tezele...dupa-aia poti sa faci o aviara sau ce vrei tu si stai aksa>:D< [adriana:*:*:*]

    RăspundețiȘtergere
  3. deja se discuta prea mult despre gripa porcina. a venit frigul si lumea raceste..asta nu-nseamna ca avem gripa porcina. am vazut multi oameni cu masti pe fata...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei >:D<.
    Ce mai faci maaa?
    N-am mai vorbit de mult ;;).

    Ma gandeam ca mie mi-ar placea sa mai vad un post din-ala cu key words :)). Asa ca m-am gandit sa te anunt ;;).

    Deiuu.

    RăspundețiȘtergere