BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 27 noiembrie 2009

Concert Tribut Freddie Mercury.











A fost si asta.
Mi-a placut, chiar daca pe alocuri a scartait destul, a fost, per total, frumos.
Prima formatie care pe mine nu m-a impresionat, au fost cei de la X-plod. Pustoaica aia care se chitaia ca vocalista, macar ar fi putut face gestul frumos de a invata versurile, ca vorb-aia, "We will rock you" nu e o piesa care are versuri la greu, cum ar fi "Bohemian rhapsody"
Daca nu ma lasa pe mine capu, ceea ce nu ar fi exclus, urmatorii au fost TROOPER.
Bineinteles, cred ca nu mai trebuie sa va spun ca eu pentru ei am venit.
Au cantat "I want it all", "I want to break free" si "Friends will be friends"
Au fost bine cantate, chiar daca dupa, am aflat ca nu le-au repetat decat o data impreuna toti.
Dupa ei, a urmat o tipa, Cristina, din vedere o stiu, nu stiu unde a cantat in schimb, dar va pot spune ca a MACELARIT "Too much love will kill you"
Eu acum va zic ce am retinut, ca atentia mea era captata de alta persoana, purtand un dialog interesant cu Oscar pe diverse teme.
Dupa tipa asta, Cristina, a fost licitatia, dupa licitatie, parca a fost Helciug cu un cor pe "Bohemian rhapsody" si cu Cristina...
Dupa Helciug, cred ca a fost trupa Cortez, cred ca singura trupa in afara de Trooper care chiar avea ce cauta acolo...Trupa a cantat bine, curat, se vedea ca stiu ce fac iar piesele au fost cantate foarte bine.
Dupa Cortez, au fost iar tipii aia cu focu, niste tipi care au fost si la inceput...Si o pauza care nu stiu cu ce s-a mancat...
Dupa asta, a urmat formatia serii, Mandinga, sau cum sa faci mult taraboi pentru o piesa, si aia cantata prost.

Per total, mi-a placut, a fost placut..
Desi, sincer, sper sa nu mai calc prea curand in Hard Rock Cafe, locul unde o bere, doua ciocolate calde si o apa plata sunt 30 de lei.
Oh, alta chestie care pe mine m-a uns pe sufletel, a fost ca au pus The doors si Ac/Dc, chiar daca a fost urmat de The killer si Amy Winehouse.
In fine. Concertu a fost rock. Mandinga nu [cine a fost acolo stie de ce zic chestia asta:))]

Poze, am 2-3 , in rest sper sa fac rost din diverse parti, camera foto pe care am avut-o, descarcandu-se la inceputul prestatiei trupetilor.

4 comentarii:

  1. Foarte bine că te-ai simţit bine!
    Rock On!

    RăspundețiȘtergere
  2. Show-ul a fost colorat cum trebuie.Parea voita combinatia de culori muzicale! Mandinga a fost foarte bine, au cantat in felul lor, nimeni nu se va ridica vreodata la glezna lu' Freddie, dar omagiul a fost bun..Primul omagiu serios dupa 18 ani!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca s-a gandit cineva la un tribut,iar de cantat melodiile formatiei Queen si al lui Freddie nu e un lucru usor.Stiati ca Mercury este mult mai popular si iubit decat cand traia,iar albumele aduc mai mult bani in contul formatiei decat pe vremuri,este un studiu facut in SUA dar nimeni nu stie de ce se intimpla asa.Ei batrinii l-au ibit,venea tineretul l-au iubit si ei si acum generatia tinara de azi a inceput sa inteleaga arta acestui om,deci suntem multi si vom mai fi.Nu degeaba se spune ca o legenda nu moare niciodata,va trai pana cand ultimul om de pe pamant se va aminti de el:)

    RăspundețiȘtergere