BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 16 noiembrie 2009

Cah.

Ultima zi de stat acasa s-a anuntat cea mai CAH dintre toate.
Tinand cont ca ieri si alaltaieri am avut o stare de rahat, azi taica-miu m-a pus sa merg la spital...
Da, ma, iar!
Si eu, ca un copil cuminte ce sunt [si foarte dornic de concerte] m-am conformat.
Ce-i drept, e destul de nasol sa fi in picioare, vorbind cu cineva si brusc sa ametesti si sa nu poti respira.
Boon, deci azi dimineata m-am dus frumos cu mama de mana la Grigore Alexandrescu, spital care nu e chiar aproape de mine iar dimineata traficul in Bucuresti este infernal.
M-au frecat aia acolo pe toate partile, hai sa facem un EKG, despoaie-te, nu e bun ca e scurt si doctoru vroia lung, despoaie-te iar , stai sa te frece aia pe toate partile, vine neuroloaga si inca vreo doua, descalta-te, incalta-te, intinde-te, ridica-te. Hai sa facem si o radiografie la plamani, plimba-te prin curtea spitalului, despoaie-te, imbraca-te, hai inapoi. Acolo vine si cardioloaga si uite asa am fost eu frecata 4 ore in spital ca sa ajunga la concluzia ca totu vine de la vezica biliara.
MINUNAT!
Acu stau si zac in pat, moarta de somn si sunt pe regim. Adica nu am voie prajit, sarat, fast-food, frisca si ciocolata in exces, sticksuri, grisine si alte chestii deastea. Pe scurt, nimic BUN.

Sarind peste sanantatea mea care e de tot cacatu, asta e post-ul cu numarul 200.
Nu pot decat sa sper ca inca mai am cititori dupa ce am scris 200 de tampenii incoerente pe aici, in aproape 1 an. Da, pe 13 Decembrie 2008 a luat nastere minunatia pe care scriu eu acum.
Drept dovada, ma astept la ceva dragut din partea voastra, pentru simplul fapt ca o data la 2-3 zile fac pe clovnu pentru voi.

Tot odata cu astea 200 de posturi, m-am apucat sa mai scriu pe un blog, il gasiti in dreapta, la ma gasiti si pe... sub numele de "The other blog".
Sper sa va placa ce aberez si acolo.

Acum ma retrag, cred ca ma bag la somn ca sunt rupta de oboseala si dupa am o ditamai tema la mate, asa ca, take care.

3 comentarii:

  1. BOB trebuie să moară, şi duuude dar ai multe de spus, 200? eu abia am 52 în nici 6 luni, a păi există şanse că până în iunie să te iau:))...şi vine Crăciunul, deci abia aştept.Am chiulit de la franceză şi am avut orgasme la fizică şi , superman prostuţ cum e e tot îl bate pe zoro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Grigore Alexandrescu nu e pe dorobanti?:-?
    ma rog, e advarat, traficu' e de cacao, dar explica-mi si mie partea cu "ma astept la ceva dragut din partea voastra";;) in ce consta ceva dragutz, k io ma prind mai greu:)) [adriana>:D<>:D<:*:*:*]

    RăspundețiȘtergere
  3. ba ai putea sa mananci "ceva bun" daca ai lua fiobilin sau anghirol, sunt niste medicamente light pentru vezica biliara, iar al doilea e chiar pe baza de anghinare, natural bla bla

    si nu tre sa le iei tot timpul, eu am din nastere o problema cu vezica biliara dar mananc de toate** si iau anghirol doar de vreo 3 ori pe an cate o luna-doua

    **mai putin prajeli dar asta e o chestie de gust

    sa ai pofta ;)

    RăspundețiȘtergere