BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 14 octombrie 2009

My...


Si cum ziceam ca voi reveni in curand cu un post mai logic, here it is.

Azi vreau sa scriu despre pasiunile mele, despre ce as face fara limita de timp daca as putea.
[sunt in dubii daca sa pun cu 1,2,3 sa cu puncte....dar o sa pun cu puncte petru ca e greu de ales.]
  • Prima mea pasiune, de cand ma stiu, a fost Egiptul Antic. S-au intamplat destule ciudatenii si nu o sa stau acum sa le enumar. Oricum, de pe la 5 ani de cand m-am apucat de citit [am invatat la 4. Ma pot lauda ca am facut-o numai cu putin ajutor din partea bunicii-acum vedeti de ce tin asa mult la ea?]...In fine, ideea e ca simt o conexiune ciudata intre mine si perioada aia... Bineinteles, de atunci am tot inceput sa caut informatii si tot asa...Ok, suna cam nerdy chestia asta, I mean, am niste obsesii tare ciudate pentru o pustoaica de 14 ani dar asa am fost mereu...Probabil va asteptati sa dau detalii despre pasiunea asta...Oh well, e cam greu de explicat, insa daca o sa va uitati la mine, o sa vedeti diverse simboluri [nu, oameni buni, Ankh-ul nu e o cruce] in diverse zone, de exemplu pe baschetii mei, pe langa formatii care imi plac, am un Ankh si un ochi al lui Ra.
Zeitatea preferta, dupa cum ati vazut mai jos, e Bastet, zeita pisica a fericirii, muzici si dansului.Urmata probabil de Anubis, Sekhmet, Ma'at si Seth.


  • Bineinteles, alta pasiune de a mea, muzica. Am scris de N ori aici despre formatii care imi plac si muzicieni pe care ii admir. Pot spune ca din punctul asta de vedere [unu din multele], am fost un copil norocos. Am avut o copilarie umpluta cu muzica buna, chiar daca nu in cantitati mari asa cum ascult acum. Imi amintesc ca eram mica si dadeam iama prin vinilurile tatei...Vai ce mult imi placeau! Tin minte si acum vinilurile cu Motley Crue si Y.J. Malmsteen, eram asa fascinata de ele, ca ajunsesem la momentu in care sa imi doresc ca atunci cand cresc, sa fiu Nikki Sixx. Deja am spus multe despre muzica aici...Am avut acum mult timp o tentativa de a invata sa cant la orga, insa se pare ca intre timp am aflat ca instrumentul potrivit pentru mine, e chitara.
  • Teatrul. Am crescut in T.N.B. . Nu am ce face, acolo am copilarit, eu ne vrand sa merg la gradinita, mama ma lua cu ea la munca...Acum, ma pot lauda ca pana in clasa a 5-a am facut figuratie in 3 piese de teatru si cunosc...Destui actori cat sa las pe cineva cu gura cascata. Asta a fost norocu meu, macar atat. By far, actorul meu preferat [ca persoana ma refer] este Claudiu Bleont. Omu ala e genial. Lista cu actorii care ma stiu de cand abia mergeam, ar fi imensa, dar nu voi sta acum sa insir, pentru ca mai mult ca sigur voi uita pe cineva...

  • Desenul. Alta pasiune pe care o am de mult. Chiar daca de desen m-am apucat tarziu, intotdeauna am admirat desene si picturi, tata desenand mult... Din nou, e prea mult sa scriu acum, dar desenul a fost, este si va fi o placere si pasiune de-a mea.


Voi ce pasiuni aveti?:)

Acum revenind la ale mele...Mai e groaznic de putin pana la lansare, iar eu fierb, nu stiu de ce, dar sunt extrem de excited.

See ya next time ;)

4 comentarii:

  1. woa nu stiam de faza cu teatru :|

    in afara de egiptul antic si la mine e cam la fel, exceptand faptul ca taica-miu nu avea vinyl-uri de genu :) how sweeet. not.

    >:d<

    p.s: bai bai bai am intrat in trupa aia de teatru la care am fost la preselectie saptamana trecuuuutaaa <3

    ancuta. :)) lol

    RăspundețiȘtergere
  2. Initial scrisesem ceva despre Zebra Colorata si Chuck Norris dar nu mi se parea deloc amuzant.
    *Comentariul trebuie sa aiba continut*
    Ei bine, uite ca are.
    Revin *rade*

    RăspundețiȘtergere
  3. Piatra grea de încercare va fi peste câţiva ani, când va trebui să dovedeşti dacă eşti în stare să te ţii de pasiunile astea. Cam asta se întâmplă când "o puştoaică de 14 ani" e pe punctul de a deveni om mare. Sper să fii suficient de puternică şi hotărâtă.

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut ca pe profilul tau ai trecuta la carti preferate si Viata pe un peron, si mie imi place la nebunie cartea si Octavian Peler in general.

    RăspundețiȘtergere