BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Lansarea Trooper: "Vlad Tepes-Poemele Valahiei"


Incep prin a-mi descrie starea de dupa concert : AU!

Asa, revenind.
Dumnezeule, a fost genial!
Iar nu imi gasesc cuvintele.
So, am ajuns acolo la ora 6 jumate, urmand sa ma intalnescu cu Andra [:tighthug:], urmand pe parcurs sa ma intalnesc cu Liviu [care btw, m-a lasat sa fac niste poze cu aparatul lui, poze care maine probabil le voi pune aici], Luara V, Cata, Anca, Mihaela, Lintu si lista continua de abia imi amintesc cine.
Oricum, in jurul orei 8, a inceput concertul.
A urmat partea cand au cantat albumul "Vlad Tepes-Poemele Valahiei" care btw, suna intr-un mare fel! Impreuna cu Andra am cantat cat ne-au tinut plamanii pe piesele noi ale baietilor.
Personal, piesa mea preferata de pe album, desi e foarte greu de ales una singura fiind legate oarecum, este "Kara Iflak".
Dupa ce s-a terminat prima parte, a urmat un moment de muzica populara, moment in care juma' din sala a disparut. Ma, nu zic sa dai din coada de bucurie pe momente de genu, da macar putin bun simt sa ai si sa stai..In fine.
Apoi, a urmat concertul Trooper alcatuit din piese "mai vechi".
Au ineput cu "Cum vreau eu" urmata de piese care nu le voi spune in ordinea lor cronologica pentru simplul fapt ca am uitat-o:D : "Dispari din ochii mei", "Amintiri", "Cantecul lebedei", "Orizonturi" [piesa dedicata pentru Schija, R.I.P] , "Tari ca muntii" , "17:00" , "Old school, baby!", "Nu mai conteaza" , "Doar a mea", "Nu trebuie sa vrei" , "Inca o lupta", "Strigat".
Sincera sa fiu, nu am nimic de adaugat, in afara de faptul ca a fost foarte tare.
A, sa nu uit, probabil, daca am noroc, o sa apar si eu &Andra pe DVD-ul care s-a filmat aseara [ceva in genu: chestie de aratat nepotilor :))]
Sunt speechless. Aveam aseara in cap toata postarea facuta, dar se pare ca nu a mai tinut pana dimineata.
Oricum, baietii de la Trooper stiu sa faca atmosfera chiar si untr-un loc cum e Palatul copiilor [BLEAH!].
Pe scurt: Show fain, multa lume cunoscuta, din fericire am apucat si sa intru in backstage sa ii felicit pe baieti, plus ca m-am bucurat sa revad/vad persoane dragi mie :)
Poze aveti AICI.

2 comentarii:

  1. Hmmm.:) am vazut ca insistai sa cunosti persoanele care se uita pe blogul tau:). pai ce sa spun. buna, cristina.:D sau Chris. sau camelia, cum preferi tu. vad ca esti fan infocat al baietilor. si eu am fost la lansare, cu toare ca a trebuit sa vin singura km buni (eu stau intr-un oras de langa tgv) si sunt si prietena oarecum cu 3 dintre baieti.:D
    De asemenea, si eu am fost incantata de lansare.
    Ce sa mai zic, ma bucur sa te cunosc, poti sa imi trimiti idul tau de mess:)
    take care, micuto

    RăspundețiȘtergere
  2. u rock patetico, si pozeleeee sunt geniale \m/

    RăspundețiȘtergere