BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 20 octombrie 2009

In caz ca...



In caz ca muriti de grija mea, n-am dat coltu inca. Si nici nu cred ca o sa se intample prea curand asta.
Doar ca, am o stare foarte aiurea [actually, nici eu nu stiu cum sa o explic] si chiar nu am idee ce sa postez pe blog...
Taica-miu e foarte mandru de fie-sa [adica subsemnata] pentru ca mi-au aparut pozele pe Letsrock.Asta inseamna ca in curand probabil voi primi si eu un aparat capabil, lasand de o parte prostia mea de 7 cacat megapixeli.
Bai, oameni buni, nu stiu cum e la voi in oras, da aici e frig. Frig adica cam cum a fost anu trecut prin decembrie...Bine, recunosc, am asteptat mult sa se mai racoreasca da nu in halu asta..
Stiu, n-am logica in postarile de genu si cacaturi din astea, da pur si simplu simt nevoia sa scriu undeva de ce simt, pentru ca explodez...
Am una din perioadele alea cand nu mai inteleg nimic...Iar.
BLAH!
Cred ca am mai degraba nevoie de doua palme. Asa, ca sa imi revin.
Adevaru e ca m-am cam smiorcait in ultima vreme, pe varii motive.
E adevarat, unele sunt de smiorcait, cum ar fi motivu "Taica-miu" dar...
Ok, promit ca o sa revin in curand cu o postare in stilul caracteristic :)
Deci da ba, Mighty Chris s-a intors cu un chef de comentat mai puternic decat oricand.
O sa incep prin a ii ura de bine unuia din tipii de la 8 A, sperand sa moara inecat.
Fratilov, voi v-ati tampit de tot?
Cum dracu bocanc+pantalon negru+geaca de piele+batic cu cranii= satanism.
Eu cred ca o sa fac pliante si o sa le impart in scoala cu ce inseamna satanism PE BUNE, adica, frate, daca nu sti ce inseamna ceva, taci in cacatu meu si nu mai comenta aiurea.

Pana zilele viitoare cand o sa imi misc falangele si-am sa scriu despre ce se mai face in scoli, numa' bine. Si multa caldura, eventual si curent, cei din Bucuresti stiu ce zic :))



3 comentarii:

  1. frate, m*istu' ala care te-a facut satanista e un mare cocalar! pe pariu! aveam si eu dastia in generala! da-l dracu! nu merita nici un scuipat, dar sa scrii despre el:-j:-j [adriana>:D<]

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai 14-15 ani, din câte am înţeles. De ce atât de revoltată? De ce atât de pornită împotriva lumii? E posibil să nu ştiu anumite detalii... but you know what? Let them speak! Let them all speak!

    RăspundețiȘtergere