BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 16 august 2009

Ahem.

Vad ca pe postul cu Inopia s-a dezlantuit haosul asa ca mai bine postez ceva, macar va mai calmati.
Okay, zilele astea nu s-a petrecut nimic fenomenal, daca la asta va asteptati. Nu mi-a crescut inca un cap, nici macar o mana dar deh, putem spera in continuare.
A, vreau sa ma laud un pic, sa spun ca subsemnata de cateva zile, a devenit personaj de benzi desenate online. Aici. Autoarea e Ze Maiti Nyappy-chan si da, eu sunt tot Thunder Chris. Cred ca in curand am sa imi schimb si id-ul tot in thunder-chris.
Asa, revenind. Am ramas fara lecturi. Aproape. Adica mai am un pic si termin "Autoportret intr-o oglinda sparta" si nu mai am ce citi. De asta tot trag de carte, doar doar mai gasesc ceva de citit.
Mi-a venit cheful de lepse. Asa ca oricine are, sa arunce cu una in mine cat mai repede.
Stiu ca azi scriu haotic, da nu va pun eu sa va uitati asa ca nu imi sariti in cap. Daca nu va convine intrati in alt blog [deaia am blogroll]
Alta chestie care vreau sa o mai zic.
Sa nu mai aud aluzii la cat de cacacios e Bucurestiul [chit ca il urasc, dar nu asta e ideea] sau la ce formatii nasoale ascult, sau sa mai injurati in commenturi.
Daca nu va convine ceva de aici, revin la propunerea de mai sus. Valea, ca eu nu am nevoie nici de injuraturi, nici de prostii de genu "vai ce nasoala e formatia X sau Y"
Asa. Acum ma simt un pic mai bine, am zis ce aveam pe suflet.
Ah, next thing. am nevoie de ceva ajutor cu analytics-ul sau cu orice alta chestie din asta ca vreau sa vad ce cauta lumea pe google de ajunge aici, deci va rog, daca stiti ajutati-ma si pe mine ca imi prind urechile in chestiile astea.

3 comentarii:

  1. si eu sunt curioasa sa vad ce dau ceilalti pe google ca sa ajunga pe blog, asa ca daca afli anunta-ma si pe mine :D stiu doar ca trebuie sa te duci la webmaster tools, dar creierasul meu n-a mai mers mai departe.Oooops, dead line.Si cu formatiile tale, ale mele, ale lor cacacioase sau nu, ne imbunatatesc ziua, nu? So, pot sa fie cacacioase atat timp cat se caca bine si nu put :))

    RăspundețiȘtergere
  2. www.google.com/analytics şi, fiind logată pe blog, dai access analytics. După ce ţi-au generat ei codul ăla, te duci la "aspect blog" şi dai "adăugare nou element gadget". Acolo, dai "HTML/JavaScript" şi dai "paste" la codul general de analytics.
    Dai "Salvare" şi în două-trei zile o să fie funcţional :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lulu: ma crezi ca imi si imaginez tot felu de porcarii obsene?
    Lucian: thanks :)

    RăspundețiȘtergere